Контакт

МПЦО Свети Кирил и Методиј Штутгарт

Johanneskirche
Bottwarstr. 3, Stuttgart-Zuffenhausen

Контакт E-mail: info@svkim.de
Телефон: +49 (0) 711-6407423

Можност за донирање на банковното конто:

Makedonisch-Orthodoxe Kirchengemeinde Sv. Kiril i Metodij

Жиросметка:   1180699
Број на Банка: 60050101
Име на Банка: BW-Bank Stuttgart


Ако имате прашања, предлози или добронамерни критики потполнетего и изпратетего формуларот, ќе бидете веднаш контактирани.

Име:
Презиме*:
E-Mail Адреса*:
Наслов*:
Коментар:*
   
Код за верификација*: captcha
Нов Број?
Внесете го Кодот: