Регистрирање


Регистрирањето е еден дел од нашите проекти наменето за попис на населението со потекло од Македонија кое се наоѓа во областа Штутгарт и пошироко.

За да бидете заведени во нашата датотека, ве замолуваме за исполнување на полињата.
(*вашите податоци ќе бидат строго доверливо зачувани по најактуелните закони од Европското Законодавство)

Ве молиме внесете ги податоците на живеење во Германија

Copyright © Sv. Kiril i Metodij Stuttgart 2019

Додатно, одберете една од наведените теми те. вашиот интерес
За термините и условите ќе бидете информирани преку вашата Е-Маил адреса.

Ich habe die Datenschutzerklärung gelesen und akzeptiert.


Адреса


Ilsfelder Straße 10
70435 Stuttgart

Контакт


Можност за донирање на банковно конто


Mazedonische Orthodoxe kirchliche Gemeinde
St. Kiril und Metodij e.V.

IBAN: DE40600501010001180699
BIC: SOLADEST600
Име на Банка: BW-Bank Stuttgart