Пензионерско друштвоПочитувани,

со големо задоволство ве известуваме дека МПЦО Св.Кирил и Методиј од Штутгарт наскоро ке организира "Пензионерко Друштво".
Сите пензионери кои во своето слободно време сакаат да се дружат, се добродојдени на средбите кои ќе бидат редовно организирани.
Заинтересираните можат да се пријават на веб страницата под проекти/Регистрирање > Тема/проект:(одберете) Пензионерско Друштво.
За термините и условите ќе бидете информирани преку вашата Е-Маил адреса.

Адреса


Ilsfelder Straße 10
70435 Stuttgart

Контакт


Можност за донирање на банковно конто


Mazedonische Orthodoxe kirchliche Gemeinde
St. Kiril und Metodij e.V.

IBAN: DE40600501010001180699
BIC: SOLADEST600
Име на Банка: BW-Bank Stuttgart